Home Lifestyle OLÉ: maak je maandagavond nóg leuker met Flairs dolle ‘Blind Getrouwd’-bingo

OLÉ: maak je maandagavond nóg leuker met Flairs dolle ‘Blind Getrouwd’-bingo

Download het bingobord hier!

Vanavond kijken we met z’n allen naar de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels zijn gezellig op huwelijksreis en om het ook in de Vlaamse huiskamer gezellig te maken, maakten wij een heuse ‘Blind Getrouwd’-bingo. Graag gedaan!

Roep al je vrienden, buren en familieleden bij elkaar! Dit bingospel maakt je ‘Blind Getrouwd’-avond vanavond zo mogelijk nóg leuker. Spelen maar!

Druk het rooster hier af.

De spelregels

Die zijn simpel. Net zoals bij een gewoon bingospel, moet je zo snel mogelijk een verticale of horizontale rij zien te doorstrepen. Maar er zit een addertje onder het gras! Telkens wanneer een van bovenstaande situaties zich voordoet, moet je het bijhorende vakje stiekem aanduiden zodat je medespelers het niet merken. Wie het eerst een rij weet te doorkruisen, roept gewoon superluid ‘BLIND GETROUWD’ en verdient vijf punten. Goed opletten is dus de boodschap!

PS Je zou hier ook een drankspelletje van kunnen maken, maar we willen jullie uiteraard niet aanzetten tot alcoholgebruik. En al zeker niet op een maandagavond.

Lees ook: