Home Lifestyle Film 5 niet te missen films om in juli voor naar de bioscoop...

5 niet te missen films om in juli voor naar de bioscoop te gaan

Een nieuwe maand, een nieuwe reeks topfilms om naar uit te kijken. Hoewel juli misschien niet meteen de populairste maand is voor een bezoek aan de bioscoop, zijn er wel een heleboel nieuwe films die meer dan de moeite waard zijn om toch een uitje te plannen. Hier zijn onze 5 favorieten!

1 / 5
Adrift
Tully
Ant-Man and the Wasp
Mamma Mia: Here We Go Again
Hotel Transylvania 3
Adrift
Adrift

Verwacht op: 4 juli. Met: Shailene Woolley, Sam Cleflin. Genre: actie, drama, avontuur.

Tami Oldham en haar vriend Richard Sharp zijn zeilers die over de oceaan trekken. Hun vakantie wordt verstoord wanneer ze in een rampzalige orkaan terechtkomen. In de nasleep van de storm vindt Tami Richard zwaargewond terug, hun boot vernield. Zonder hoop op enige hulp moet Tami de kracht vinden om zowel zichzelf als de enige man van wie ze ooit heeft gehouden te redden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk de trailer.

Tully
Tully

Verwacht op: 11 juli. Met: Charlize Theron, Mackenzie Davis. Genre: komedie, drama.

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ‘s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nacht nanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam terug tot leven, maar dan blijkt dat Tully toch niet is wie ze lijkt…

Bekijk de trailer.

Ant-Man and the Wasp
Ant-Man and the Wasp

Verwacht op: 18 juli. Met: Michelle Pfeiffer, Evangeline Lily. Genre: actie, avontuur.

Na wat er gebeurd is in ‘Captain America: Civil War’, heeft Scott Lang (Paul Rud) moeite om een balans te vinden tussen het vaderschap en zijn status als held. Hij blijft piekeren en de gevolgen van zijn acties overwegen. Tot Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr Hank Pym (Michael Douglas) hem een bijzondere, dringende missie toevertrouwen. Scott zal opnieuw zijn Ant-manpak moeten aantrekken en moet leren om aan de zijde van Wasp te vechten. Samen willen ze eindelijk langbehouden geheimen aan het licht laten komen …

Bekijk de trailer.

Mamma Mia: Here We Go Again
Mamma Mia: Here We Go Again

Verwacht op: 18 juli. Met: Meryl Streep, Amanda Seyfried. Genre: musical.

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Bekijk de trailer.

Hotel Transylvania 3
Hotel Transylvania 3

Verwacht op: 18 juli. Met: Adam Sandler, Selena Gomez. Genre: familie, komedie, animatie.

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3: EEN MONSTERLIJK LEUKE VAKANTIE reis je mee met onze favoriete monsterfamilie.  Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monster. Dracula kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters….

Bekijk de trailer.

Bron: Cinenews

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.