Home Lifestyle Film Het script voor het vervolg op ‘Enchanted’ is eindelijk af

Het script voor het vervolg op ‘Enchanted’ is eindelijk af

Op nieuws van de cast is het helaas nog even wachten.

Enchanted
Giphy.com

Dat er een vervolg op de filmEnchanted’ komt, wisten we al langer, maar vandaag hebben we eindelijk meer details voor jullie. Het script voor de tweede film is namelijk af én de verhaallijn is alvast veelbelovend.

In 2007 (!) leerden we in ‘Enchanted’ prinses Giselle kennen. Door een list kwam ze terecht in de echte wereld en moest ze tijdelijk afscheid nemen van haar koninkrijk Andalasia.

‘Disenchanted’

In de vervolgfilm ‘Disenchanted’, die al in de maak is sinds 2010, spoelen we de tijd tien jaar verder. Giselle heeft een aantal bedenkingen over haar happily ever after. Zo zet ze een aantal dingen in gang die niet alleen gevolgen hebben voor Andalasia, maar ook voor de echte wereld.

De film zal geregisseerd worden door Adam Shankman (‘Hairspray’), maar op nieuws van de cast is het nog even wachten. Amy Adams zou opnieuw in de huid van haar personage kruipen, maar haar officiële terugkeer werd nog niet bevestigd. Ook over James Marsden en Patrick Dempsey is er nog geen nieuws.

Opnames voor de vervolgfilm zijn dus nog niet begonnen, maar nu het script eindelijk af is, zal er waarschijnlijk snel schot in de zaak komen. Op IMDb staat er momenteel 2018, maar als het script niet meteen wordt goedgekeurd, zal de releasedatum opschoven worden naar 2019. Wij kunnen écht niet meer zo lang wachten…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.