https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle PLAYLIST: +50 liedjes waarmee je je deze zomer toch nog een beetje...

PLAYLIST: +50 liedjes waarmee je je deze zomer toch nog een beetje op de festivals waant

© unsplash

De zomervakantie staat voor de deur en normaal gezien betekent dat dat we weer met ons tentje richting de festivalweides kunnen trekken, maar dat zit er dit jaar helaas niet in. Gelukkig hebben we nog altijd onze eigen tuin of terras waar we een klein feestje kunnen bouwen en ons met een fris pintje, lekkere hamburger en streepje muziek toch nog op de festivals kunnen wanen. Wij helpen je alvast met dat laatste.

Pearl Jam, Tones and I en Rag’n’Bone Man, het zijn maar enkele kleppers van namen die deze zomer normaal gezien op het podium van Rock Werchter zouden staan. Jammer genoeg zullen we nog een jaartje geduld moeten uitoefenen alvorens we naar de festivalweide kunnen trekken om er vier dagen lang de longen uit ons lijf te zingen op hun nummers. En hoewel de meeste festivals deze zomer met een tof alternatief op de proppen komen, zal niet iedereen even hard van de festivalzomer kunnen genieten.

Maar niet als het van ons afhangt, want wij schuimden Spotify af en gingen op zoek naar enkele nummers die deze zomer normaal gezien op je favoriete festivals door de luidsprekers zouden knallen. Trommel al je bubbelmaatjes op en maak er een onvergetelijke festivalzomer in je tuin van!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer playlists: