Home Lifestyle Body FEEST: er is een antikaterpil uitgevonden

FEEST: er is een antikaterpil uitgevonden

Hulp is onderweg!

© zober

Hoe vaak ben je wakker geworden met een gigantische kater en heb je gewenst dat er een pilletje bestond dat je zou verlossen van de pijn? Yep, wij zijn ook de tel kwijt. Nu is die droom werkelijkheid geworden. Driewerf hoera!

Elke studentenstad zal ongetwijfeld een standbeeld opzetten voor de Nederlandse geneeskundestudent Niels en zijn vader Jacco Pesser, want ze hebben naar verluidt een pilletje uitgevonden tegen een kater.

Het wondermiddel Zober! is volgens de website de redding voor wie ‘een gezellige borrel wil combineren met een productieve ochtend’. Klinkt als een droom, nietwaar?

Werking

De pillen zijn gemaakt uit een stof die te vinden is in groene thee. Voor de optimale dosering heb je één tablet per alcoholische consumptie nodig om de afbraakproducten van alcohol af te breken. De tabletten verminderen niet de hoeveelheid alcohol in het bloed. Je bent dus niet eerder nuchter en kan dus niet autorijden.

Zober! helpt natuurlijk niet tegen slaaptekort, alleen om de slaapkwaliteit na het drinken van alcohol te verbeteren. Wil je fris opstaan, dan moet je minstens zes uur onder de wol kruipen.

Voor een doosje met zes pillen betaal je € 5,95, te bestellen op zober.nl.

Lees ook: