Home Lifestyle Eerste fantheorie over de herstart van ‘Familie’ duikt op na opvallende oproep

Eerste fantheorie over de herstart van ‘Familie’ duikt op na opvallende oproep

Bij VTM zijn ze duidelijk van plan om het gemis van de afgelopen maanden goed te maken.

familie
© VTM

Trouwe kijkers van ‘Familie’ moeten hun favoriete serie nog een hele tijd missen, maar nu hebben ze natuurlijk wel meer tijd om te speculeren over de populaire VTM-serie. Zo gaat er nu al een fantheorie rond nadat een aantal oplettende fans een redelijk opmerkelijke advertentie hadden gespot.

Deze week verscheen er online een oproep waarin de makers van ‘Familie’ op zoek waren naar iemand die een gastrol wilde spelen in de serie. Er werd specifiek gezocht naar een man tussen 25 en 50 jaar en het zoekertje was ook nog eens redelijk dringend. De scène in kwestie zou namelijk deze week al worden opgenomen. Om een grote rol gaat het niet, maar dat we de passage van de man in kwestie niet snel zullen vergeten, is nu al duidelijk. De persoon zou namelijk zowel de rol van een verpleger als de rol van een lijk moeten spelen. Zo weten we dus nu, twee maanden voor de start van de serie, dat er in september een dode zal vallen.

Fantheorie

Fans van de VTM-serie waren de afgelopen dagen dan ook druk bezig met speculeren, al blijkt er één fantheorie wel het populairst te zijn. Volgens trouwe kijkers gaat verpleger Tony na de herstart op zoek naar een verpleger die hem kan helpen met de bevalling van Hanne. Die ontvoerde hij vlak voor ‘Familie’ eventjes van de buis verdween. Op verschillende fansites denkt men dan ook dat Tony zijn helpende hand om het leven zal brengen nadat ze samen het kindje op de wereld hebben gebracht. Deze zou immers naar de politie kunnen gaan om hem te verraden.

Of de ‘Familie’-fans in kwestie ook effectief gelijk krijgen, is nog even afwachten. De eerste afleveringen komen er namelijk pas in september aan. En dan is het natuurlijk ook nog gissen wat er met Hanne en haar pasgeboren kindje zal gebeuren… Dat gaat nog spannend worden!

Bron: HLN

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.