Home Lifestyle Food Fan van karamel? Tony’s Chocolonely komt met drie (!) nieuwe limited editions...

Fan van karamel? Tony’s Chocolonely komt met drie (!) nieuwe limited editions op basis van het zoete goedje

En ze hebben dit keer een bijzonder extraatje in petto!

Tony's Chocolonely
© Instagram: @tonyschocolonely_nl

Was je al zo’n liefhebber van de karamel-zeezout van Tony’s Chocolonely? Dan zal je ongetwijfeld smelten voor de drie nieuwe limited-editionchocoladerepen die het merk op de markt brengt.

Goed nieuws voor fans van karamel, want de nieuwste chocoladerepen van Tony’s Chocolonely zitten boordevol met het zoete goedje. Het chocolademerk lanceerde zopas zijn drie nieuwe limited editions en de smaken zitten er niet naast: melk 32% shortbread karamel, puur 51% cacaokoekjes karamel en blond 28% gekarameliseerde pecan. Blond, wat? Yep, voor de eerste keer komen ze met witte chocolade met een klein beetje puur. Klinkt hemels!

Tony's Chocolonely

From Africa with Love

Meer nog: dit jaar doen ze het bij Tony’s net een tikkeltje specialer. Zo hebben ze meer dan 500.000 verschillende wikkels gemaakt zodat elke reep ‘one of a kind’ is én werkten ze samen met Afriek, een Nederlands modelabel met als doel het stereotiepe beeld van Afrika te veranderen. Het resultaat? Een collectie katoenen totebags (handgemaakt in Rwanda en met de naam van de maker aan de binnenkant) met de printjes van de limited edition-chocoladerepen erop. Wil je een exemplaartje scoren, dan moet je vanaf 14 september bij De Bijenkorf of in een van de Tony’s Stores zijn. Prijskaartje: € 25 voor een unieke Afriek-tas inclusief de drie limited edition-chocoladerepen.

Lees ook: