Home Lifestyle ‘Familie’-acteurs wensen ‘Thuis’-collega’s proficiat met 25ste verjaardag

‘Familie’-acteurs wensen ‘Thuis’-collega’s proficiat met 25ste verjaardag

Met plaagstootjes en virtuele kussen.

25ste verjaardag thuis
© vtm

De Eén-serie ‘Thuis’ bestaat vandaag exact 25 jaar. De acteurs en actrices van een andere populaire Vlaamse soap ‘Familie’ namen een tof filmpje op om hun collega’s een gelukkige verjaardag te wensen.

Twee van de populairste en meest bekeken soaps in Vlaanderen zijn ongetwijfeld ‘Thuis’ en ‘Familie‘. Elke weekavond zorgen de zotste avonturen van de familie Van den Bossche en Bomans voor heel wat hilariteit en verbazing in vele huiskamers. ‘Familie’ blaast volgend jaar al 30 kaarsjes uit, maar vandaag is het feestvarken ‘Thuis’. De Eén-serie viert namelijk zijn 25ste verjaardag. Die grote dag konden ze bij ‘de concurrentie’ niet zomaar laten voorbijgaan, dus maakten de ‘Familie’-acteurs een tof filmpje waarin ze hun collega’s proficiat wensen.

Tips voor de concullega’s

Dat doen ze elk op hun eigen en vooral grappige manier. Zo vergeet Jan Van den Bosch (Zjef) even dat dokter Ann niet meer meespeelt en Kürt Rogiers (Lars) vindt het een ongelooflijke stunt dat iedereen net op hun 25ste verjaardag letterlijk thuis zit. Al heeft het coronavirus daar natuurlijk alles mee te maken. Vincent Banic (Guido) zegt dan weer dat het na al die jaren thuis zitten eindelijk tijd is om uit hun kot te komen, maar ook dat is gezien deze omstandigheden wat moeilijker.

Ze hebben zelfs twee tips voor hun concullega’s. ‘Speel niet met vuur’, aldus Maxime De Winne (Quinten). ‘En kom meedoen met “Familie”, hier leven de personages langer.’ Dat laatste mag je in zijn geval letterlijk nemen, want hij speelde vroeger mee in ‘Thuis’. Naast al die plaagstootjes delen ze natuurlijk ook vele virtuele kussen uit en zijn ze terecht trots op de hele ‘Thuis’-ploeg.

Lees ook: