Home Lifestyle ‘Expeditie Robinson’-afvaller Lesley toont uitgemergeld lichaam net na exit

‘Expeditie Robinson’-afvaller Lesley toont uitgemergeld lichaam net na exit

De wereldkampioene Thaiboksen verloor op het eiland zo'n tien kilo, vooral spiermassa. Die spieren heeft ze nu duidelijk terug.

Maar liefst 21 dagen overleefde Lesley Dada (36) op een onbewoond eiland, voor ze uit ‘Expeditie Robinson’ gestemd werd. Op Instagram toont ze hoeveel vet en spiermassa het avontuur haar kostte, en hoe ze er tegenwoordig alweer uitziet.

Velen zagen haar als de grote kanshebber om Robinson 2018 te worden, maar het heeft niet mogen zijn voor Lesley. Door een complot en achterklap werd ze donderdagavond uit ‘Expeditie Robinson’ geknikkerd, tot onvrede van heel wat kijkers. Maar de personal trainer had wel vrede met haar exit, zegt ze op Instagram. ‘Als je zag hoe de anderen tegen mij deden, was het goed voor mij’, schrijft Lesley.

Na de expeditie vs nu

Lesley deelde op Instagram ook een video waarin ze iedereen bedankt voor de steun, en foto’s en video’s van net na haar exit. In een post vergelijkt ze haar lichaam een uur na het verlaten van het eiland met nu. Het verschil is opvallend.

Na de expeditie zijn Lesleys ribben te tellen, haar imposante biceps een beetje weggesmolten en haar kaken ingevallen. Tegenwoordig is de mama van Nyo weer de afgetrainde dame met hier en daar een curve die ze voor de expeditie was. ‘Zelfs als coach heb ik wat onzekerheden’, schrijft ze, ‘maar het belangrijkste is om blij te zijn met jezelf en niet continu een ideaalbeeld na te streven.’

Tanden poetsen met houtskool

In haar Instagram Story beantwoordt de ‘Expeditie Robinson’-kandidate vragen van haar volgers over het avontuur. Zo vraagt iemand hoe het zat met persoonlijke hygiëne, zoals scheren en tanden poetsen. Lesley antwoordt dat scheren niet kon – ze had zich laten waxen – en tanden poetsen gebeurde met houtskool. Say what?

Verder zijn heel wat volgers benieuwd naar de confrontatie tussen Lesley en aartsrivale Annick na de expeditie. Helaas is die volgens Lesley niet gefilmd. We vermoeden dat het wel de moeite moet geweest zijn, want ze beschrijft de ontmoeting met de emoji’s 💥 🙈.

Verder onthult Lesley dat ze bepaalde expeditiegenoten achteraf heeft geconfronteerd met hun schijnheilig gedrag, en dat ze het avontuur waarschijnlijk geen tweede keer zou aangaan. Op de vraag wie ze hoopt dat zal winnen, antwoordt ze ‘de beste Robinson’. In december zullen we eindelijk weten wie dat is.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.