Home Lifestyle Ex-deelnemers ‘Blind Getrouwd’ raden wie aan wie wordt gekoppeld dit seizoen

Ex-deelnemers ‘Blind Getrouwd’ raden wie aan wie wordt gekoppeld dit seizoen

'Het zijn weer allemaal knappe mannen.'

© vtm

Stelletjes uit de vorige seizoenen van ‘Blind Getrouwd’ proberen aan de hand van foto’s en gegevens te raden wie er dit jaar aan wie wordt gekoppeld.

‘Blind Getrouwd’ zorgde al voor een aantal gelukkige koppeltjes: Stijn en Nuria, Evelien en Nicolas, en Veerle en Nick. Zij vonden stuk voor stuk de ware dankzij het populaire VTM-programma. Twee koppels verwelkomden al hun eerste kindje en een derde is momenteel zwanger. Het nieuwe seizoen gaat deze avond van start, en deze ex-deelnemers proberen aan de hand van foto’s en personalia te raden welke stelletjes de matchmakers dit jaar vormden.

Leeftijdsverschil

De vrouwen zijn alleszins heel enthousiast: ‘Het zijn weer allemaal knappe mannen.’ Volgens Nicolas moet je bij het koppelen eerst kijken naar de leeftijd, maar dat idee moeten de mannen rap laten varen. ‘Ik scheel toch vier jaar met mijn vrouw’, lacht Nick. ‘En ik ben eigenlijk negen jaar ouder’, zegt Stijn.

Wil je meer filmpjes zoals onderstaande video zien, surf dan zeker na elke aflevering naar de website van vtm voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’. Daar krijg je nog meer nieuws en extraatjes over het programma.

Lees ook: