Home Lifestyle Eric Goens verklapt eerste 5 namen voor het vervolg op ‘Die Huis’

Eric Goens verklapt eerste 5 namen voor het vervolg op ‘Die Huis’

Stefaan Degand zal er zijn ziel blootleggen.

We schreven eerder al dat de Zuid-Afrikaanse versie van ‘Die Huis‘ een vervolg zal krijgen, maar nu verklapt programmamaker Eric Goens welke 5 gasten hij al zeker over de vloer krijgt. Zo zullen onder anderen Stefaan Degand en Zuhal Demir (N-VA) hun ziel op tafel leggen.

Het eerste seizoen van ‘Het Huis‘ werd dankzij verschillende eerlijke gesprekken van bekende Vlamingen een schot in de roos. Vorig jaar verhuisde het één-programma naar het buitenland en ook dit jaar krijgt de Zuid-Afrikaanse versie een vervolg. Programmamaker Eric Goens zal opnieuw enkele weken onder de Zuid-Afrikaanse zon vertoeven, en zijn nieuwe gasten zijn niet van de minsten.

Vijf namen

Stefaan Degand heeft de nachtmerrie der nachtmerries beleefd door plots de liefde van zijn leven en ongeboren kind te verliezen. Christoff is de Will Tura van de Vlaamse schlagerzangers. Zuhal Demir is een toppolitica. Piet Huysentruyt is de man die Vlaanderen zonder basisfouten leerde koken en Danira Boukhriss Terkessidis is een jong talent met een stem én een mening’, vertelt Eric aan VRT Nieuws.

Een programma om naar uit te kijken, als je het ons vraagt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: