Home Lifestyle NOSTALGIE: er komt een reüniespecial van ‘Het Huis Anubis’

NOSTALGIE: er komt een reüniespecial van ‘Het Huis Anubis’

En vanaf 8 januari verschijnt de serie weer op Nickelodeon. Met wie ga jij kijken?

Keek jij vroeger ook maar al te graag naar de spannende avonturen van ‘Het Huis Anubis’? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort verschijnt de serie weer op Nickelodeon én tijdens de reüniespecial kom je te weten hoe het ondertussen met de acteurs gaat. Sibuna!

Na de ‘Throwback Thursday‘-concerten beginnen wij onze nodige portie nostalgie stilaan te missen. Gelukkig hoeven wij niet lang op onze honger te zitten, want vanaf maandag 8 januari verschijnt ‘Het Huis Anubis‘ terug op Viacom-zender Nickelodeon. Elke schooldag om 19u30 zijn onder anderen Vincent BanićIris Hesseling en Loek Beernink opnieuw te zien in de spannende serie. Zo kan het ensemble een nieuwe generatie kids veroveren. Of kunnen wij gewoon schaamteloos onze jeugdserie herbekijken.

‘#TB Het Huis Anubis’

Maar liefst 12 jaar geleden – time flies – stapten enkele jonge acteurs in een gloednieuw avontuur. ‘Het Huis Anubis’ werd al snel populair, en Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian), Vreneli van Heibergen (Patricia), Sven de Wijn (Jeroen) en Loek Beernink (Nienke) blikken maar al te graag terug op deze periode. In de reüniepsecial ‘#TB Het Huis Anubis‘ vertellen de acteurs hoe deze serie hun leven compleet veranderd heeft.

© Nickelodeon

‘Het Huis Anubis’ is vanaf maandag 8 januari elke schooldag om 19u30 te zien bij Nickelodeon en terug te bekijken op Nickelodeon.be of in de Nickelodeon Play App.

De reüniespecial is op zaterdag 6 januari om 19u50 te zien op MTV en als je dat gemist hebt, krijg je op zondag 7 januari om 21u05 een tweede kans op Spike.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.