Home Lifestyle Eerste dates in ‘Cupido Ofzo’ lijken een schot in de roos

Eerste dates in ‘Cupido Ofzo’ lijken een schot in de roos

Gegiechel in het kwadraat.

cupido ofzo
© vtm

Karen Damen en Ruth Beeckmans helpen vanaf maandag 23 november in het nieuwe datingprogramma ‘Cupido Ofzo’ 8 singles met een beperking met hun zoektocht naar een lief. Uit de eerste teasers blijkt dat de eerste dates van zowel Damon als Julia alleszins al een groot succes waren.

Nog niet zo lang geleden ontmaskerde Karen Damen Ruth Beeckmans als de roze zingende aap in het populaire programma ‘The Masked Singer’. In ‘Cupido Ofzo’ trekken de twee dames aan hetzelfde zeel om acht vrijgezellen met een beperking te helpen in hun zoektocht naar de ware liefde. Damon (26), Hanne (22), Michela (24), Stijn (25), Vincent (24), Laurens (31), Julia Luna (21) en Bram (36) leggen hun (liefdes)lot in de handen van de BV’s in de hoop dat zij hen aan een tof lief kunnen helpen.

‘Ik voel me goed bij haar’

Vanaf 23 november kan je elke maandag de resultaten van hun zoektocht bekijken in het nieuwe datingprogramma op VTM. In de teasers die de zender loste, blijkt dat bij twee kandidaten die eerste spannende date alvast een schot in de roos was. Damon ging minigolfen met Margot en aan het gegiechel te horen, amuseerden ze zich te pletter. ‘Ik voel me goed bij haar’, aldus Damon. ‘Ik heb dat niet zo rap bij iemand dat ik me op mijn gemak voel, dat is een goed teken’, beaamde Margot.

Julia Luna maakte dan weer kennis met Maxime. De twee waren onmiddellijk enorm onder de indruk van elkaars verschijning. ‘Ik vond hem er goed uitzien’, aldus Julia. ‘Ik dacht: wauw. Die is gewoon perfect’, vertelde Maxime.

Benieuwd hoe hun dates verder verliepen en hoe het bij de andere kandidaten ging? Je kan maandag 23 november om 20u40 op VTM naar de allereerste aflevering van ‘Cupido Ofzo’ kijken.

Lees ook: