Home Lifestyle ZIEN: Eén loste zonet de nieuwe generiek én introsong van ‘Thuis’

ZIEN: Eén loste zonet de nieuwe generiek én introsong van ‘Thuis’

Het nummer werd geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader.

Nieuwe generiek Thuis
© Eén

De fans van de serie ‘Thuis’ werden zonet verrast, want Eén liet de gloednieuwe generiek en introsong van de serie los op Vlaanderen. Het nummer ‘Ik ben Thuis’ werd geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader en zal vanaf 2 september elke weekdag op de zender Eén te horen zijn.

En dat is niet alles, want de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen kreeg na vijf jaar ook een nieuw logo. Waarom? ‘Thuis’ is aan een feestelijk jubileumseizoen toe, want vanaf september start Eén met het uitzenden van het 25ste (!) seizoen. De nieuwe stoere generiek, het logo en de song zijn nu ook al online te bewonderen via de website van Eén. Op 2 september zal de generiek het startschot van het langverwachte nieuwe seizoen van ‘Thuis’ geven en voor het eerst op televisie te zien zijn.

‘Ik ben Thuis’

De nieuwe introsong ‘Ik ben Thuis‘ is de negende generiek van de populaire reeks en werd geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader. Raf van Brussel zong het nummer in. ‘Miguel en ik hebben geen moment getwijfeld toen we de vraag van ‘Thuis’ kregen. Het is en blijft een brok tv-geschiedenis. Populair bij jong en oud. En als je daar dan de begingeneriek voor mag schrijven, dan is dat een mooi compliment’, vertelde Niels.

De nieuwe generiek doet meteen een grote vraag opborrelen: waarom loopt Bob alleen en niet naast zijn Christine? Wij staan nu al te popelen om op 2 september voor de televisie te kruipen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.