Home Lifestyle Food MMM: Donuttello opent heel binnenkort een pop-up in Limburg

MMM: Donuttello opent heel binnenkort een pop-up in Limburg

Noteer alvast vrijdag 19 juli in je agenda.

© donuttello

Donuttello On Tour, waarbij de gelijknamige donutzaak het hele land door trekt, houdt vanaf volgende week opnieuw halt in een nieuwe stad. Dit keer is Hasselt the place to be voor alle donut lovers.

Een van de beste donuts van ons Belgenlandje vind je bij Donuttello. Ze verkopen in hun winkels in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas de heerlijke ronde dessertjes in alle kleuren en smaken. Zo hebben ze de traditionele smaken zoals chocolade en suiker, en daarbovenop een hele hoop speciallekes waaronder Snickers, rijstpap of Oreo. Yum!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met Donuttello On Tour trekt de zaak het hele land door

Om iedereen te kunnen laten proeven van deze lekkernijen riepen ze Donuttello On Tour in het leven, waarbij de donutzaak het hele land door trekt en telkens enkele weken halt houdt in een andere stad. Het Waasland Shopping Center en Leuven mochten al kennismaken met de originele donuts, en nu is het de beurt aan een stad in Limburg.

Donuttello koos voor Hasselt en de eigenaars zullen daar vanaf volgende week vrijdag 19 juli de deuren openen in de Koning Albertstraat 2. De pop-up blijft in Limburg tot eind augustus, en met een beetje geluk kunnen ze die termijn nog een maandje verlengen tot eind september. Wij weten alvast waar we volgend weekend naartoe gaan!

Lees ook: