Home Lifestyle Body ZA-LIG: ‘doga’ maakt de band met je hond sterker én houdt je...

ZA-LIG: ‘doga’ maakt de band met je hond sterker én houdt je fit

Yoga met je hond maakt fit worden een stuk leuker!

© Instagram: @food.and.fluff

Als je dacht dat yoga en wijn de beste combo was, zijn we hier om je te vertellen dat het nóg beter kan. Yoga met je trouwe viervoeter – slim afgekort met ‘doga‘ – is niet alleen gezond voor jullie, maar zorgt er ook voor dat jullie dichter naar elkaar toe groeien.

Ben je benieuwd naar doga en wil je het thuis zelf proberen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Evy Gruyaert zet binnenkort enkele video’s op haar app die jou en je viervoeter doorheen de verschillende poses begeleiden.

‘Doga is erop gericht de band met je hond te versterken door je viervoeter een zachte stretch en een deugddoende massage te geven, maar ook door je hond actief te betrekken in je eigen poses en zijn/haar gewicht als extra uitdaging te gebruiken’, aldus Evy.

Yoga beoefenen met je hond is trouwens niets nieuws, want doga bestaat al jaren onder yogi’s. Wel komt de hobby nu pas overgewaaid naar onze contreien. Bovendien zorgt doga voor de schattigste foto’s van baasje en hond. Hier zijn alvast enkele hartverwarmende kiekjes.

A post shared by Layla Meyer (@thumbelinayogini) on

Inspired by @moderntarzan to find an old acro pic of ours! We have a $5 acro jam every Wednesday night at 7pm. Photo by @landonjphoto

A post shared by Be Love Yoga Studio (@beloveyogastudio) on

A post shared by Lolita (@dayadla) on

De doga-opnames zijn vanaf midden december terug te vinden in de Yoga met Evy-app.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.