Home Lifestyle Body ‘Drunk yoga’ combineert het beste van twee werelden

‘Drunk yoga’ combineert het beste van twee werelden

Yoga en wijn? Dat klinkt als een perfecte zaterdagavond!

© Shutterstock

Summer bodies are made in winter, maar het is niet zo simpel om vanonder ons warme dekentje te kruipen voor een intensieve work-out. Sportinstructeurs doen er dan ook alles aan om bewegen leuker te maken. Zo heeft yoga met geitjes en hot yoga er onlangs een zusje bij gekregen: ‘drunk yoga‘, oftewel yoga met wijn!

De Amerikaanse Eli Walker is yogalerares en het geniale brein achter ‘drunk yoga‘. Ze heeft een bescheiden studio in Manhattan, waar ze elke zaterdag een yogales organiseert. Wat de sessie extra bijzonder maakt, is de open bar, waar je ongelimiteerd wijn kan drinken.

Eli besloot alcohol te betrekken bij haar lessen, omdat het volgens haar remmingen wegneemt. Ze is ervan overtuigd dat je met een slokje wijn op niet alleen minder gêne voelt om aan yoga te beginnen, maar dat een beetje alcohol ook flexibeler maakt.

De New Yorkse yogi hoopt op deze manier van elke yogasessie een feestje te maken. Een uurtje yoga met een onbeperkte voorraad wijn kost je $ 30, maar dat haal je er snel weer uit als je enkele glaasjes ophebt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.