Home Lifestyle Geen budget voor een ceremoniespreker? Met deze DIY-toolkit steek je zelf je...

Geen budget voor een ceremoniespreker? Met deze DIY-toolkit steek je zelf je ceremonie in elkaar

Een goede ceremoniespreker kost je algauw € 1.500, de toolkit van Minn begint aan € 147.

ceremonie
© Fanny Myard

Geen huwelijk zonder ceremonie. Alleen durft die weleens prijziger uit te vallen dan voorzien. Geen budget op overschot voor een ceremoniespreker? Dan kan de DIY-toolkit van Minn jullie helpen om helemaal zelf jullie huwelijksceremonie in elkaar te boksen.

Olga Lincautan van Minn noemt zichzelf ‘momentvormgever’. Drukwerk op maat, eventstyling, een persoonlijke ceremonie in elkaar steken, … ze doet het allemaal. Bruiden in spe weten echter dat aan trouwen vaak een serieus prijskaartje vasthangt. Zo kost een goede ceremoniespreker je al snel € 1.500.

Kwaliteit voorop

Voor koppels met een minder groot budget stelde Olga van Minn een DIY-toolkit samen waar je op eigen houtje mee aan de slag kan. Zes jaar geleden organiseerde ze reeds workshops rond persoonlijke ceremonies, in 2018 kwam het inspiratieboek ‘Ja, ik wil’ uit. Nu gaat ze nog een stapje verder met de DIY-toolkit.

Ik wil er echt een beleving van maken; een fijne manier om samen toe te werken naar je huwelijksdag.

‘Ik ben er rotsvast van overtuigd dat koppels zelf het beste weten wat hen uniek maakt en uit welke elementen hun verhaal bestaat,’ vertelt Olga. Alleen is dat verhaal volgens de Vlaams-Brabantse ceremoniespreker soms wat moeilijk te structureren. Daarom wil ze koppels alle tools aanreiken om zelf hun trouwceremonie in elkaar te boksen.

ceremonie

© Mathias Hannes

Bij het ontwerp van de toolkit – met onder meer een praktische handleiding, inclusief rituelenchart en geloftenboekjes – besteedde Olga extra aandacht aan de vormgeving. Bovendien koos ze uitsluitend voor gerecycleerde en natuurlijke materialen. Elke keer wil ze een andere huwelijksleverancier in de kijker zetten. De eerste keer is dat ecologische bladconfetti. ‘Kwaliteit staat voorop want ik wil er echt een beleving van maken; een fijne manier om samen toe te werken naar je huwelijksdag’, aldus Olga.

De DIY-toolkit van Minn bestaat in drie uitgaven: De minimalist (€ 147), De plantrekker (€ 204) en De perfectionist (€ 294). Shop jouw favoriet hier.

De Flair Trouwspecial ligt nu in de winkel. Mis ‘m niet!

Hoofdafbeelding: © Fanny Myard Photography

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.