Home Lifestyle 9 dingen die elke vrouw moet doen voor ze aan kinderen begint

9 dingen die elke vrouw moet doen voor ze aan kinderen begint

6. Laat een pony knippen.

© Getty Images

Kinderen hebben is heerlijk, maar ook vermoeiend. Bovendien herinneren die kleintjes ons constant aan de dingen die we niet kunnen doen nu we mama zijn. Dit zijn 9 activiteiten die elke vrouw van haar bucketlist moet schrappen voordat ze zwanger wordt.

1. Ga ongepland op vakantie

Van welke drinkbeker mee te nemen naar het park tot hoe lang je moet rijden tot aan het vakantiehuisje en hoe dat te rijmen met het slaapschema van je baby: met een kind is alles in je leven op voorhand gepland. Profiteer van de spontaniteit nu je nog jong en zorgeloos bent.

2. Boek een avontuurlijke reis

Kamperen, mountainbiken, bungeejumpen, kajakken… Het zijn allemaal vakantieactiviteiten die met een baby in een buggy niet zo vanzelfsprekend zijn.

3. Ga uitgebreid eten

Of het nu op restaurant of in de tuin bij vrienden is, neem dat tweede dessert. En dat digestief ook, ja. Zolang je niet naar huis moet om de babysitter af te lossen, kan je maar beter genieten van een lang diner.

4. Experimenteer met open kasten

… of eender welke ander decoratie-element in je interieur dat een no-go is zodra je grijpgrage babyhandjes in huis hebt.

5. Blijf de hele nacht weg

Niet te verwarren met een hele nacht opblijven, want dat is iets wat je vaak genoeg zal moeten doen eens er kinderen zijn.

6. Laat een pony knippen

Eens je een baby hebt, kan je het immers vergeten om maandelijks bij de kapper langs te gaan om je pony te laten bijknippen.

7. Heb meer dan twee keer per nacht seks

Je hoeft geen enkele keer te stoppen voor de vraag ‘Denk je dat de baby ons gehoord heeft?’.

8. Hou van je lichaam

Of je het nu wil of niet: eens je een kind hebt gehad, is je lichaam nooit meer hetzelfde.

9. Slaap

Zo vaak en zo lang mogelijk.

Nog meer leesvoer voor (aanstaande) mama’s: