Home Lifestyle Dimitri Vegas & Like Mike lanceren kerstsingle voor wie die traditionele kerstliedjes...

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren kerstsingle voor wie die traditionele kerstliedjes beu gehoord is

Kerstmis kan dit jaar wel een stevige beat gebruiken.

dimitri vegas & like mike
© photo news

Voor iedereen die ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey ondertussen al beu gehoord is en voor wie het deze kerst wel een beetje steviger mag, lanceerden Dimitri Vegas & Like Mike een kerstsingle ‘Christmas Time’. Die maakt deel uit van een heus kerstalbum.

De namen Dimitri Vegas & Like Mike associëren we nu niet onmiddellijk met Kerstmis, maar eerder met zwoele festivals in de zomer. Toch krijgt de koningin van kerst Mariah Carey concurrentie tijdens deze periode van het jaar, want de broertjes lanceren een kerstalbum‘Home Alone, On The Night Before Christmas’ bestaat uit achttien nummers en ze lieten de eerste single ‘Christmas Time’ nu op ons los. We moeten eerlijk toegeven dat Kerstmis in 2020 waarschijnlijk wel een stevige beat zal kunnen gebruiken!

Feestje barst los

Het nummer begint zoals alle traditionele kerstliedjes rustig met een piano, feestelijke belletjes en een aangename stem die ons een vrolijke kerst toewenst. Maar na anderhalve minuut barst het feestje los en horen we de typische sound van de populaire dj’s. Dimi en Mike werkten voor dit nummer trouwens samen met onze noorderburen en meer bepaald met de top-dj’s Armin van Buuren en Brennan Heart. Ook bij de overige tracks sloegen ze de handen op de mixpanelen in elkaar met toppers zoals Steve Aoki en andere artiesten van hun label Smash The House.

Dimitri vertelde aan Peter Van de Veire in zijn Ochtendshow op MNM dat hij zo de donkere kerst die we waarschijnlijk tegemoet gaan door de aanhoudende coronacrisis, wil opvrolijken. Als het van hem afhangt, stampen we deze kerst dus ook met onze voetjes en gooien we die handjes in de lucht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer inspiratie voor kerst: