Home Lifestyle Op deze kaart ontdek je de 50 meest fotogenieke plekken in Europa

Op deze kaart ontdek je de 50 meest fotogenieke plekken in Europa

Ideaal voor wie inspiratie zoekt voor een nieuwe vakantiebestemming of een weekendje weg!

Op vakantie gaan is altijd leuk, maar een bestemming kiezen, kan soms een stresserende bedoening zijn. Voor reizigers die op zoek zijn naar adembenemende landschappen en zeldzame natuurverschijnselen, biedt deze interactieve kaart misschien wel de oplossing.

Het lijkt wel een nieuwe nationale sport op Instagram. Iedereen wil de meest jaloersmakende achtergrond op zijn of haar kiekjes: van een uitstekende steenformatie in Nieuw-Zeeland tot een idyllische infinity pool in Singapore. Toch hoef je voor zo’n kiekje absoluut geen halve dag op het vliegtuig te zitten, want ook in Europa spot je van die wondertjes.

Om je het nodige opzoekwerk te besparen, bracht het Frans autoverhuurbedrijf Autoescape de 50 meest fotogenieke plekken in Europa speciaal voor jou in kaart. Het enige selectiecriterium?  Ze moesten Instagramperfect zijn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trending

De Mont Saint-Michel in Frankrijk, de burcht Eltz in Duitsland, het Meer van Bled in Slovenië en de waterval Aldeyjarfoss in IJsland. Het is slechts een greep uit het impressionante lijstje met fotogenieke plekken. Hoewel de kaart een perfecte inspiratiebron is voor je volgende uitje is het langs de andere kant ook een weerspiegeling van de realiteit. Maar liefst twee derde van de millennials houdt bij de keuze van hun vakantiebestemming rekening met de ‘Instagramibiliteit’ van de locatie, aldus een onderzoek van het reisbureau Expédia. En dan kunnen we dus niet ontkennen dat deze plekken wel bijzonder spectaculair zijn. Ondanks dat er geen Belgische hotspot in het lijstje opduikt, liggen er wel andere plekken op slechts enkele uurtjes rijden van ons land. Ideaal voor een verlengd weekendje weg!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

50 destinations de voyage instagrammables en Europe – carte interactive de CarDelMar

Lees ook: