Home Lifestyle YES: er komt een derde seizoen van ‘The Good Doctor’

YES: er komt een derde seizoen van ‘The Good Doctor’

Goed nieuws voor fans van de ziekenhuisserie!

Heb jij seizoen een en twee van ‘The Good Doctor’ ook in een ruk uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de ziekenhuisserie krijgt er binnenkort nog een derde seizoen bij.

‘The Good Doctor’ is in de Verenigde Staten momenteel een van de populairste series op ABC. De ziekenhuisserie is namelijk goed voor zo’n 11.2 miljoen kijkers waarvan 2.1 in de doelgroep van 18 tot en met 45 jaar. Alleen ‘Grey’s Anatomy’ doet het momenteel een tikkeltje beter.

Heb je nog nooit een aflevering gezien? Dan moet je deze reeks zeker op je to watch-lijstje zetten. In de dramareeks draait alles rond de jonge Shaun Murphy. Shaun heeft een autistische stoornis, maar probeert ondanks zijn beperking het te maken in het St. Bonaventure-ziekenhuis

Freddie Highmore die de rol van Shaun Murphy speelt, was in het verleden alvast genomineerd voor zijn acteerprestaties. Daarnaast kan de serie op een getalenteerde cast rekenen. Zo spelen Nicholas Gonzalez (bekend van onder andere ‘Pretty Little Liars’), Beau Garrett en Antonia Thomas mee in de reeks. Wanneer het vervolg bij ons te zien is, is momenteel nog niet geweten, maar wij kijken er alvast naar uit!

Seizoen een en twee van ‘The Good Doctor’ waren in het verleden te zien op VTM.

Lees ook: