https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle KIPPENVEL: ‘De Mol’ lost eerste teaser en startdatum van het nieuwe seizoen...

KIPPENVEL: ‘De Mol’ lost eerste teaser en startdatum van het nieuwe seizoen mét verbluffende primeur

Voor het eerst in de geschiedenis van 'De Mol' wordt er een belangrijke spelregel gewijzigd.

© VIER

Hoerie! Hoera! De eerste échte teaser van ‘De Mol’ werd zojuist de wijde wereld ingestuurd samen met de startdatum van het nieuwe seizoen én een zotte primeur.

Naar goede gewoonte is ook deze eerste teaser van het nieuwe ‘De Mol’-seizoen een samenraapsel van warrige clips. Net zoals de voorgaande jaren krijgen we er ook nu weer kippenvel van. Maar aan het einde van deze teaser richt presentator Gilles De Coster zich plots tot de kijker… Hij heeft een belangrijke mededeling. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen de spelregels dit jaar anders zijn.

‘De Mol weet niets’

Enkele aandachtigen konden vorige week affiches van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ in het straatbeeld spotten. Telkens stond er een naam van een Mol uit de vorige seizoenen met ‘weet niets’ erachter. ‘Magda weet niets’, ‘Hugo weet niets, ‘Eline weet niets’… En nu kunnen we de link leggen! Voor het eerst in de geschiedenis van ‘De Mol’ zal de groep in dit zevende seizoen aan het spel beginnen zonder Mol. In de loop van de eerste aflevering zal de Mol van dit seizoen aangewezen worden. Hoe dat juist zal gebeuren, is nog niet bekend.

Voor het eerst zal de tegenwerker met andere woorden compleet onvoorbereid aan zijn/haar missie beginnen. Waar andere Mollen voor de opnames van de vorige seizoenen steevast werden opgeleid door de makers van het programma en de proeven vooraf konden oefenen, zal de saboteur het dit jaar dus met héél wat minder middelen moeten doen.

Vanaf zondag 10 maart is het weer zover. Vanaf dan zal ‘De Mol’ telkens weer jouw zondagavond verwarren. Iets waar wij alvast een jaar enorm naar uitgekeken hebben.

Lees ook: