Home Lifestyle Molloten, het is aan jullie: kraak de code en krijg info over...

Molloten, het is aan jullie: kraak de code en krijg info over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’

Wij krijgen er kop noch staart aan...

De Mol code
© Play4

Er ligt een stukje info over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ voor het grijpen, maar je moet wel je brein gebruiken om het te pakken te krijgen. Op de site van Play4 verscheen zonet een code die je tot middernacht kan proberen kraken. Wij krijgen er echter kop noch staart aan…

‘Kraak de code en schrijf je in’ staat er te lezen onder een afbeelding van wat voor ons gewoon het gekende logo van ‘De Mol’ op een oranje achtergrond lijkt te zijn. Het oranje is veelzeggend. Maandag verscheen er een video op de social media van ‘De Mol’ waarin we een oranje eliminatiescherm te zien krijgen. Die hint lijkt te wijzen op een spannende twist in het spel. Mogelijks kunnen de kandidaten in het nieuwe seizoen ook een oranje scherm krijgen bij de eliminatie. De grote vraag is wat het betekent.

Tijd tot middernacht

Play4 geeft ‘De Mol’-fans nu tot middernacht de kans om de code die in de afbeelding verstopt zit te kraken. Die code kan je ingeven in een balkje onder de foto. Als je code juist is, krijg je vermoedelijk info te zien die tot nu toe geheim is. Succes!

Lees ook: