Home celebs Bill Barberis en Tanya Zabarylo zijn ouders geworden van een zoontje

Bill Barberis en Tanya Zabarylo zijn ouders geworden van een zoontje

'Geen woorden voor', schrijft de actrice op Instagram.

Bill Barberis
© Photo News

Acteurskoppel Bill Barberis (39) en Tanya Zabarylo (35) zijn ouders geworden van een zoontje. Ray Barberis-Zabarylo werd afgelopen donderdag geboren. ‘Geen woorden voor’, schrijft de ‘Black-out’-actrice op Instagram.

Normaal zou Tanya Zabarylo dit voorjaar bevallen van twee “baby’s”. De release van ‘Kom hier dat ik u kus’, de film waarin ze haar eerste hoofdrol vertolkt, werd voorlopig uitgesteld door de sluiting van de bioscopen, maar haar andere projectje kwam gelukkig wel al uit. Donderdag beviel de actrice van een zoontje. Samen met vriend Bill Barberis koos Zabarylo voor de naam Ray én een dubbele achternaam.

Ex-‘Thuis’-acteur Bill Barberis en Zabarylo vormen sinds enkele jaren een koppel. De twee stonden al een paar keer samen op de set. Zo zaten ze in de film ‘Allemaal Familie’ en speelden ze recent nog een koppel in de spannende Eén-reeks ‘Black-out’. Bill zie je momenteel in ‘Fair Trade’ op VTM, zijn partner palmt hopelijk heel binnenkort het witte doek in met ‘Kom hier dat ik u kus’, de verfilming van Griet Op de Beecks gelijknamige boek.

Lees ook: