Home Lifestyle ‘De Ideale Wereld’ maakt speciaal voor Delphine Boël een hilarische parodie op...

‘De Ideale Wereld’ maakt speciaal voor Delphine Boël een hilarische parodie op ‘The Fresh Prince of Bel-Air’

Sarah Vandeursen schittert in 'The Fresh Princess of Belvédère'.

de ideale wereld
© De Ideale Wereld

Koning Albert gaf eindelijk toe dat Delphine Boël zijn (buitenechtelijke) dochter is. De sociale media smulden daar natuurlijk van en postten gisteren de meest hilarische reacties. Ook actualiteitsprogramma ‘De Ideale Wereld’ kon natuurlijk niet achterblijven, en zij maakten een grappige parodie op ‘The Fresh Prince of Bel-Air’.

Een lolbroek organiseerde op Facebook een late babyborrel voor Delphine en ook op Twitter verschenen de hele dag gevatte en vooral grappige reacties. Canvas-programma ‘De Ideale Wereld’, dat erom bekendstaat in te spelen op de actualiteit met een ferme dosis humor, kon natuurlijk niet achterblijven.

‘Niet monogaam’

Onze hoge verwachtingen werden ingelost. Speciaal voor Delphine Boël maakten Jan Jaap van der Wal en co een supergrappige parodie op ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Will Smith werd vervangen door de ‘bastaarddochter’ van onze vorige koning en Sarah Vandeursen speelde die rol vol overgave.

Het filmpje kreeg de toepasselijke titel ‘The Fresh Princess of Belvédère’ en slaat de nagel op de kop met satirische lyrics als ‘Blijkbaar was de Berre niet altijd monogaam’. Het zijn voor Delphine ongetwijfeld heel emotionele dagen, maar een beetje humor verzacht toch nog altijd de pijn.

Lees ook: