Home Lifestyle ZIEN: de ruzie tussen Ann en Tom in ‘Thuis’ kwam gisteren tot...

ZIEN: de ruzie tussen Ann en Tom in ‘Thuis’ kwam gisteren tot een hilarisch hoogtepunt

Maar wie ging er nu eigenlijk in de fout? Tijd voor een poll!

Dankzij de ‘Thuis’-aflevering van donderdagavond kunnen we weer enkele pareltjes toevoegen aan onze fotocollectie ‘Ann De Deckers angstaanjagende gezichten’. De dokter en haar broer Tom scholden elkaar heerlijk de huid vol én deelden zelfs enkele klappen – nu ja, duwtjes – uit. Maar wie is er nu eigenlijk in de fout?

Tom vs Ann

Bijna even polariserend als de Bart De Pauw-discussie deze week, is de onenigheid bij ‘Thuis’-fans over het drama binnen de familie De Decker. Tom bedroog zijn Judith dan wel meermaals met collega Karin, volgens velen had zijn – jaloerse, labiele – zus Ann haar mond niet zomaar mogen voorbijpraten. ‘En nog steeds zijn fouten op een ander schuiven…Hoe zielig kan je zijn’, zegt iemand op Facebook over Tommeke. ‘Ann ligt (weer) in de knoop met zichzelf, en dan mag iedereen uit haar omgeving het bekopen’, is de mening van een andere fan.

Wat je er ook van denkt, het gevecht tussen de De Deckers dat we donderdagavond te zien kregen, was smullen. Vooral de gezichtsuitdrukkingen en het feit dat een gegeneerde madam Marianne – ‘In ‘t midden van ‘t straat, zeg!’ – tussenbeide komt, maakt dit one for the books. We geven het gevecht een vijfde plaats, na 1. het perrongevecht van Marianne en Rosa 2. de ‘Peggy is een hoer!’-ruzie tussen Rosa en Jenny 3. Olivia die Jana slaat en 4. Peggy die Marianne slaat. Akkoord?

Laat ons dit dispuut voor eens en voor altijd oplossen op de enige juiste manier: met een poll! Ben je #teamTom of #teamAnn?


Meer ‘Thuis’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.