Home Lifestyle Nieuwe datingapp Cheek2Cheek matcht singles op basis van hun drolletjes

Nieuwe datingapp Cheek2Cheek matcht singles op basis van hun drolletjes

cheek2cheek
© mitchell orr via unsplash & cottonbro via pexels

Bidetmaker Tushy lanceert een nieuwe datingapp Cheek2Cheek die vrijgezellen koppelt aan de hand van hun stoelgang. Upload die lachende kakskes en dan maar hopen dat je je prins op het witte toilet vindt.

Liefde gaat door de man/vrouw zijn/haar maag, tot in de toiletpot blijkbaar! Bidetmaker Tushy lanceert namelijk een nieuwe datingapp Cheek2Cheek die vrijgezellen probeert te matchen aan de hand van hun stoelgang. In heel wat gesprekken met familie of vrienden komt sowieso het gespreksonderwerp kaka weleens aan bod. In de vorm van een mopje of een grappig verhaal, stoelgang houdt ons blijkbaar toch wel bezig. Bidetmaker Tushy zit natuurlijk al in het vak en besloot zich naast onze propere poepjes ook bezig te houden met ons liefdesleven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toiletgewoonten

Dit vraagt natuurlijk om wat meer uitleg. ‘Deze periode van sociaal isolement heeft het voor vrijgezellen moeilijker gemaakt om gelijkgestemden te ontmoeten en met hen in contact te komen’, vertelt Tushy-oprichter Miki Agrawal. Gelukkig bestaan er nog datingapps, en Tushy besloot eentje te lanceren dat volledig in zijn vakgebied past. Naast informatie over je leeftijd, woonplaats en een foto van jezelf, is het de bedoeling dat je ook kiekjes van je drolletjes upload en andere informatie over je bezoekje aan het kleinste kamertje deelt. Ben je een propper of een vouwer? Blijf je op de pot zitten tot je voeten slapen of klaar je de klus liefst zo snel mogelijk? ‘De toiletgewoonten van mensen en het comfortniveau van een grote boodschap doen kunnen verdeeldheid zaaien in een relatie’, aldus Miki. ‘Deze app kan helpen deze problemen voor eens en voor altijd op te lossen.’ Wij denken dan spontaan aan dit moment uit ‘Sex and the City’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trouwfeest betalen

Het is de bedoeling dat je, nadat je eerst je achterste swipete natuurlijk, om net zoals bij Tinder naar links of rechts te swipen naargelang je interesse. Als jullie beiden naar rechts swipen, dan zijn jullie een match en kunnen jullie met elkaar beginnen babbelen of videochatten.

Tushy gelooft echt in de app en is daarom bereid om het trouwfeest, ter waarde van zo’n 17.000 euro, van een gelukkig koppel te betalen dat elkaar leerde kennen via Cheek2Cheek. De datingapp wordt in de loop van de komende maanden gelanceerd en zal beschikbaar zijn voor iOs en Android.

Lees ook: