Home Lifestyle ZIEN: de originele ‘Cheaper by the Dozen’-cast maakt nostalgische miniremake

ZIEN: de originele ‘Cheaper by the Dozen’-cast maakt nostalgische miniremake

Jeugdsentiment alom!

© Century Studios

Het lijkt wel of Hilary Duff de koningin van de nostalgie is, want naast werken aan haar heuse ‘Lizzie McGuire’-reboot, hield ze haar tijdens de lockdown ook bezig met het tot leven brengen van de iconische filmsensatie ‘Cheaper by the Dozen’. En ze was niet het enige lid van de Baker-familie die 17 jaar terug in de tijd ging, want ook de rest van de cast deed uitbundig mee vanuit hun kot.

Eerlijk? Wie hield er nu niet van de chaotische 14-koppige familie Baker? De ‘Cheaper by the Dozen’-films liggen ons na aan het hart en maken een groot deel uit van onze jeugdjaren. Wie de films niet kent: shame on you, maar geen paniek, want de originele cast puzzelde tijdens de lockdown een miniremake in elkaar die de meest iconische scènes bundelt. De eerste film is intussen al 17 jaar oud en ook het vervolg daarvan werd 15 jaar geleden gereleased.

No Kid Hungry

De cast is er dus wat ouder, maar zeker niet minder fabuleus op geworden. Hilary Duff deelde gisteren een korte remake van de film, waarin zowat alle castleden te zien zijn, zelfs mama Kate (gespeeld door Bonnie Hunt). Wat ons opvalt? Dat de acteurs duidelijk nog geen haar veranderd zijn. De remake werd gemaakt op de tonen van het nummer ‘I’m Just A Kid’ van Simple Plan. Niet helemaal verwonderlijk als je weet dat er nu een TikTok-trend – ja, nóg eentje – de ronde doet waarop je op datzelfde nummer een oude foto weer tot leven moet brengen.

Het zal wel nog lang duren voordat iemand aan die van de ‘Cheaper by the Dozen’-remake kan tippen. ‘Verrassing! Voor jouw familie, vanwege de Bakers. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje’, schreef Hilary, die Lorraine speelde in de films, bij de video. De remake werd trouwens gemaakt in samenwerking met No Kid Hungry, een Amerikaanse organisatie die kinderen die honger lijden opvangt. De actrice doet dan ook een warme oproep om (grote) families die het nu moeilijk hebben financieel te steunen.

Op de ‘Lizzie McGuire’-reboot zal het helaas nog even wachten zijn. De regisseur stapte eerder dit jaar op en het coronavirus zorgde ervoor dat de opnames voor een tweede keer uitgesteld moesten worden. Wanneer de serie precies op Disney+ zal verschijnen, is dus nog niet geweten. In tussentijd kunnen we dankzij de video die Hilary gisteren deelde toch al van wat jeugdsentiment genieten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.