Home celebs Celebs zingen de longen uit hun lijf in tweede Disney-singalong

Celebs zingen de longen uit hun lijf in tweede Disney-singalong

Onder anderen Katy Perry, John Legend, Shakira, Halsey en Christina Aguilera zijn van de partij.

Disney-singalong
© getty

De Amerikaanse zender ABC zond half april een Disney-singalong uit waarin de allergrootste sterren een klassieker voor hun rekening namen. Komende zondag 10 mei staat een tweede editie op het programma met een heleboel nieuwe celebs.

Net zoals ons, zijn celebs, gigantisch grote fans van Disneyfilms. Deze quarantaine is hét moment om deze klassiekers nog eens van onder het stof te halen. De Amerikaanse zender ABC speelt in op die trend en organiseerde daarom half april ‘The Disney Family Singalong’. In het programma coverden een heleboel celebs waaronder Ariana Grande, de ‘High School Musical’-cast en zelfs Beyoncé vanuit hun kot hun favoriete Disneyliedjes.

Luidkeels meezingen

Omdat het een groot succes was, vindt er komende zondag 10 mei een tweede editie plaats. Omdat de zender niet bij ons beschikbaar is, kunnen we ook dit keer waarschijnlijk niet live mee volgen. Dus hopen we dat ABC, net als bij de vorige editie, de liedjes mét lyrics daarna op hun YouTubekanaal zet. Zo kan iedereen, overal ter wereld, luidkeels meezingen met de nostalgische hits.

Ook dit keer doen weer een heleboel grote sterren mee waaronder Katy Perry, John Legend, Halsey, Christina Aguilera en Shakira. Er zullen net als de vorige keer ook een aantal verrassingsoptredens zijn. Wij smeren alvast onze stembanden!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.