Home Lifestyle Canvas lost eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van ‘Big Little...

Canvas lost eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’

Zit het eerste seizoen redelijk ver? Om je geheugen op te frissen, trakteert de zender je deze maand wekelijks op een dubbelaflevering.

Big Little Lies
© HBO / Canvas

Eerder deze maand kondigde Canvas aan dat het in september het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ zou uitzenden. Nu hebben we eindelijk een datum: noteer woensdag 2 september alvast met een dikke vette fluostift in je agenda!

In juni vorig jaar liet tv-zender HBO het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ op de wereld los. Wie in het bezit is van een abonnement op Play of Play More van Telenet kon het vervolg op de avonturen van Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon) en co. reeds verslinden.

De rest moest geduldig wachten tot Canvas het tweede seizoen van de succesreeks zou uitzenden. Vandaag maakte de zender eindelijk bekend wanneer ons geduld zal worden beloond: woensdag 2 september zitten wij om stipt 22 uur voor de buis voor de eerste dubbelaflevering. De reeks zal vanaf dan al meteen integraal te bekijken zijn op VRT NU.

Meryl Streep als schoonmoeder from hell

Bij de start van het tweede seizoen zijn we zo’n negen maanden na de dood van Perry (Alexander Skarsgård). De Monterey Five doen er alles aan opdat hun geheim niet aan het licht zou komen en dat lijkt hen goed te lukken. Maar dan besluit Marie-Louise Wright (Meryl Streep), Perry’s moeder, haar schoondochter Celeste (Nicole Kidman) een bezoekje te brengen en zij ruikt al snel onraad.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het verhaal

Heb jij het eerste seizoen van ‘Big Little Lies’ gemist? No worries, want in aanloop naar het vervolg herneemt Canvas deze maand het eerste seizoen.

Dat dateert al van 2017 en is volledig gebaseerd op de gelijknamige roman van de Australische auteur Liane Moriarty. Alles draait rond de schijnbare perfecte leventjes van drie welgestelde moeders in het mondaine kuststadje Monterey in Californië, gespeeld door Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley. Al snel blijkt niets (zo perfect) zoals het lijkt en wordt er een web van intriges blootgelegd.

Deze maand kan je nog elke dinsdag genieten van een dubbelaflevering van het eerste seizoen, dat ook nog heel augustus lang te bekijken is op VRT NU.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
M.m.v. Laura Vansweevelt

Lees ook: