Home Lifestyle CADEAUTIP: stel je eigen gepersonaliseerd boek samen voor je bff, geliefde of...

CADEAUTIP: stel je eigen gepersonaliseerd boek samen voor je bff, geliefde of mama

Je bepaalt zelf jullie cartoonversies, kiest grappige sjablonen en laat mooie herinneringen of inside jokes op de pagina's drukken.

© shutterstock

Vergeet een nieuw paar schoenen of een paar oorringen, de allerleukste cadeautjes zijn die met een speciale betekenis. Stel je eigen boek samen en geef iemand een cadeau dat hij of zij voor altijd zal koesteren.

Met Lovebook Online kan je een superorigineel cadeau geven aan al wie je nauw aan het hart ligt. In 3 gemakkelijke stappen stel je zelf je eigen gepersonaliseerd boek samen voor je hubby, je mama, je opa, je broer of je bff. De eerste stap is meteen al de grappigste. Je moet namelijk jullie eigen cartoonversies samenstellen. Je kiest eerst de namen en dan begin je te ‘bouwen’.

Je kan de figuurtjes volledig aanpassen naar jullie zelfbeeld en je hebt daarvoor verschillende keuzes qua lichaamsbouw, gezichtsvorm, haarkleur, ogen, wimpers, wenkbrauwen, neus en mond. Je kan ook andere kenmerkende eigenschappen toevoegen zoals sproetjes, een baard of een bril. Er zijn zelfs verschillende outfits ter beschikking om je tekenfiguurtje zo dicht mogelijk bij jezelf te laten aanleunen. Draag je het liefst een kleedje, een blouse, een crop top, sneakers of sandalen? Alles is mogelijk.

Toffe sjablonen

Zodra je de hoofdpersonages visueel hebt vastgelegd, is het tijd voor de tweede stap: de boekcover. Ze vragen naar jullie relatie (vrienden, familie, geliefde?) en de reden van het cadeau (verjaardag, Kerstmis, Vaderdag?). Je mag een passende achtergrond kiezen zoals vuurwerk of een hartje en natuurlijk beslis je ook zelf ook over de titel van je eerste eigen boek.

Hierna mag je als derde en laatste stap het boek beginnen opvullen. Je kan volledige pagina’s vullen met tekst of kiezen tussen tientallen pagina’s waar al toffe sjablonen op staan. Je kan elke pagina opnieuw personaliseren met eigen tekst en speciale objecten. Je kan minimaal 20 en maximaal 100 pagina’s toevoegen, en deze laten bundelen in een boek met een zachte of een harde cover.

Dankzij LoveBook Online kan iedereen de topauteur worden van een prachtig zelfgemaakt en uniek boek. De prijs voor dit geniaal cadeau begint vanaf 33 euro. Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Ga dan naar hun site en schrijf die bestseller. Succes!

Lees ook: