Home Lifestyle Bruno Vanden Broecke krijgt politie over de vloer in ‘Hoe Zal Ik...

Bruno Vanden Broecke krijgt politie over de vloer in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Deze frats zal vergeetkous Bruno niet snel vergeten.

Bruno Vanden Broecke kennen we allemaal als de correcte Dirk Porrez uit ‘Safety First’, maar in het echte leven is de acteur een heuse sloddervos. Voor zijn zonen is de maat vol en daarom schakelen ze de hulp in van de mannen achter ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘.

Acteur Bruno Vanden Broecke slaagt erin alles, maar dan ook echt alles kwijt te spelen. Van een zonnebril in de zomer, tot een muts in de winter. Noem iets op en Bruno heeft het sowieso al eens verloren. Zijn zonen Sam en Max hebben al verschillende keren aan hun papa gevraagd om iets minder vergeetachtig te zijn, maar niets helpt. Het is zelfs zo erg dat Bruno soms drie keer dezelfde muts koopt, omdat hij ze toch zal verliezen. Bruno, toch!

Drugshandel?

Sam en Max hebben er nu genoeg van en halen daarom Jens Dendoncker van het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘ erbij. Na een korte babbel over hun vader kan de actie beginnen.

De nietsvermoedende Bruno schrikt zich een hoedje wanneer er plots politie voor zijn deur staat. Maar het wordt nog beter, want de agenten verdenken hem van drugshandel. Er zijn namelijk een aantal van zijn ‘verloren’ spullen gevonden tussen cocaïne en xtc. ‘Die spullen zijn inderdaad van mij, maar ik ben ze allemaal kwijtgeraakt.’

Mijn vrouw kan bevestigen dat ik een gigantische sloddervos ben.

Van een flauw excuus gesproken, denken de inspecteurs. Hoe dit allemaal afloopt, zie je vanavond om 20u35 in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ op VTM.

Lees ook: