Home Lifestyle ‘Boxing Star’-Natalia: ‘Het gaat voor mij een overwinning zijn om een koek...

‘Boxing Star’-Natalia: ‘Het gaat voor mij een overwinning zijn om een koek op een vrouw haar gezicht te geven’

Vanaf morgen verschijnt 'Boxing Stars' op VTM.

Boxing Stars
© VTM

Vanaf morgen nemen 16 bekende gezichten het tegen elkaar op in ‘Boxing Stars’ op VTM. Natalia en Marie Verhulst zijn de eerste vrouwelijke slachtoffers van dienst en bij de mannen nemen Kamal Kharmach en Erik Goossens het tegen elkaar op. Wie mept wie ko?

Op donderdagavond gaat het er heftig aan toe bij VTM. Vanaf morgen start er namelijk het nieuwe seizoen van ‘Boxing Stars‘. In totaal springen 16 bekende Vlamingen in de ring, maar ze worden wel opgedeeld in 2 gewichtscategorieën: lichtgewichten en zwaargewichten.

Natalia vs. Marie

En het gaat meteen hard tegen hard, want morgen staan bij de dames Natalia en Marie Verhulst recht tegenover elkaar. ‘Ik weet nog dat mijn vader vroeger tegen me zei: als je voelt dat ze gaan motten, moet je zorgen dat je eerst mot en hard genoeg slaat zodat ze blijven liggen’, vertelt de 37-jarige zangeres. ‘Het gaat voor mij echt een overwinning zijn om een koek op een vrouw haar gezicht te geven.’

© VTM

Maar de 22-jarige Marie Verhulst zal zich niet zomaar laten doen. Ze is namelijk uit op een revanche voor haar broer Viktor, die zijn kamp tegen VTM-sportanker Maarten Breckx verloor in de eerste editie van ‘Boxing Stars’ bij Caz. ‘Ik wil de eer van de familie Verhulst redden. Met mijn lange armen kan je raken zonder geraakt te worden’, vertelt ze. Papa Gert weet alvast wat Marie in haar mars heeft. ‘Ik wil mijn dochter niet alleen in het donker tegenkomen’, lacht hij.

Kamal vs. Erik

Bij de mannen kruipen comedian Kamal Kharmach en acteur Erik Goossens samen in de ring. ‘Ik zeg altijd: go hard or go home. Het is opeten of opgegeten worden. En ik eet heel graag’, vertelt krachtpatser Kamal.

© VTM

‘I’m a lover, not a fighter. Mijn stijl van boksen is een kruising tussen Muhammad Ali en Charlie Chaplin’, klink het dan weer in het kamp van Erik. Samen met zijn vrouw – die nu even aan de zijlijn moet toekijken – doet hij mee aan het programma. ‘Als Erik één klap krijgt, zal hij serieus wat klappen uitdelen’, vertelt vrouwlief Bieke. Volgende week neemt zij het op tegen niemand minder dan Laura Tesoro.

Ringmeester Sergio

Ringmeester Sergio Quisquater zal de boksers aankondigen en Sean Dhondt en An Lemmens zullen de presentatie van het programma op zich nemen. Ex-bokser Freddy De Kerpel en boksspecialist Jan Van den Berghe zullen de matchen van de nodige commentaar voorzien.

© VTM

‘Boxing Stars’ is elke donderdagavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.