Home Lifestyle Felbegeerde boer Jan verklapt op welk type vrouw hij valt: ‘Ze mag...

Felbegeerde boer Jan verklapt op welk type vrouw hij valt: ‘Ze mag best wat pit hebben’

Ben jij het type van boer Jan uit 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'?

Gisteren konden we genieten van de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Boer Jan was duidelijk de meest felbegeerde boer. Hij ontving maar liefst 789 brieven van gewillige dames. Maar wat is zijn type?

Vandaag vertelt Jan in Dag Allemaal op wat voor type vrouw hij valt. En waarom hij bewust op zoek gaat naar een Vlaamse deerne: ‘Australische vrouwen zijn nogal direct. Ze hebben ook een ander soort humor, en over sommige dingen kan je hier niet praten. Ik heb bijvoorbeeld lang bij de Chiro gezeten, maar dat kennen ze hier niet.’

Een gigantisch eisenpakket heeft Jan (gelukkig) niet: ‘Ze moet een beetje interesse voor de natuur en de landbouw hebben. Ik verwacht niet dat ze meteen op een tractor springt, maar het zou wel fijn zijn als ze een keer meehelpt. Verder ben ik op zoek naar een nuchtere vrouw die met haar twee voeten op de grond staat, en ze mag best wat pit hebben.’ Kan jij al deze eigenschappen aanvinken? Dan hopen we voor jou dat jij een van de 789 brievenschrijvers was.

Allemaal dochters

Jan heeft absoluut een kinderwens: ‘Als mijn toekomstige partner dat ziet zitten, graag. Ik zie onze kindjes al op een pony op ons landgoed rondrijden.’ Dat wisten ook zijn vrienden te ontfutselen in een video van VTM. Tegen hen vertelde Jan dat hij liefst enkel dochters zou hebben. Kan voor gezorgd worden, Janneke!

Lees ook: