Home Lifestyle Boer Gerard en Marijke uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn nog steeds dolgelukkig...

Boer Gerard en Marijke uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn nog steeds dolgelukkig samen

Het koppel vierde zelfs samen kerst.

gerard en marijke
© vtm

Het koppel zorgde voor dé verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, want pas na de opnames viel Marijke als een blok voor boer Gerard uit Duitsland. Tot onze grote vreugde zijn de twee nog steeds dolverliefd op elkaar!

Boer Gerard (43) was de pechvogel uit het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Niet één, maar twee vrouwen verlieten uit eigen wil zijn boerderij in Duitsland. Heel even dachten we dat deze editie met een sisser zou aflopen en dat er geen enkel koppel zou gevormd worden, maar daar stak Marijke (42) een stokje voor. Zij was eigenlijk de uitverkorene van de boer, maar ze dacht dat er te veel verschillen waren tussen hen en besloot daarom de handdoek in de ring te gooien. De beelden van een huilende boer Gerard staan nog altijd op ons netvlies gebrand.

‘We hebben een leuke tijd gehad’

Na de opnames stuurden de twee opnieuw sms’jes naar elkaar, en spraken ze toch nog eens af in België. Die date verliep gesmeerd, want de twee kusten zelfs! Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens waren zo in de wolken met dit goede nieuws dat ze de tortelduifjes toch nog samen op reis stuurden. De camera’s draaien nu al een tijdje niet meer, maar Gerard en Marijke zijn tot onze grote blijdschap nog steeds dolgelukkig samen.

De boer kwam zelfs voor de feestdagen speciaal terug naar België om kerst te vieren samen met zijn nieuwe vriendin. ‘We hebben een leuke tijd gehad en vierden Kerstmis bij zijn ouders‘, vertelt Marijke in Het Nieuwsblad. ‘Eind deze maand is het mijn beurt en ga ik voor de eerste keer terug naar de boerderij in Duitsland.’

Realistisch

Van samenwonen is voorlopig nog geen sprake. Gerard werkt in Duitsland en ook zijn hart ligt daar. Marijke heeft daar nu natuurlijk een belangrijk plaatsje in, maar ook zij blijft daar heel realistisch in. ‘Het heeft geen zin om weg te kwijnen in Duitsland als Gerard zoveel werkt. We willen gewoon de leuke momenten met elkaar delen‘, aldus Marijke in Het Laatste Nieuws.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.