Home Lifestyle Body Deze vrouw bewijst met een foto dat kledingmaten complete onzin zijn

Deze vrouw bewijst met een foto dat kledingmaten complete onzin zijn

Wie heeft er nog zo'n hekel aan broeken passen? 🙋

kledingmaten
Tumblr: leavethew0rldbehindyou

Nu shoppen wij heel graag, maar het pashokje induiken, gaat vaak toch gepaard met enkele frustraties. Zeker als het om (jeans)broeken gaat, komen we regelmatig met lege handen naar huis. Hoe dat nu precies komt? Deze vrouw legt het uit aan de hand van een foto.

Sommige broeken krijg je met de beste wil van de wereld niet over je kuiten getrokken, terwijl andere exemplaren om een of andere onverklaarbare reden superlos zitten rond je benen. Het verschil onderling is vaak al groot, en dan hebben we het nog niet gehad over de verschillen tussen andere winkels.

The struggle is real

Dat de zoektocht naar de perfecte jeansbroek een strijd van jewelste is, bewijst deze vrouw op Tumblr. Op haar pagina heeft ze een foto gepost waar ze drie verschillende broeken van drie verschillende merken aan heeft. Op het eerste gezicht zie je niet veel verschil als je naar de items kijkt, maar wanneer je de maten bestudeert, begrijp je onmiddellijk waar ze het over heeft.

Uit de comments op haar post blijkt alvast dat de vrouw niet alleen is. ‘Daarom haat ik shoppen’ en ‘Als ik mijn vrouw vraag wat haar broekmaat is, zegt ze dat het van winkel tot winkel afhangt’, zijn maar enkele van de reacties. We feel ya!

Beelden: Tumblr

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.