https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Beleef Tomorrowland Winter vanuit je luie zetel thuis

Beleef Tomorrowland Winter vanuit je luie zetel thuis

Haal de kerstversiering van de zolder, spuit wat nepsneeuw in het rond, ronsel wat vrienden bijeen en luister naar de allerbeste dj's dankzij de livestream.

© TML

De allereerste editie van Tomorrowland Winter gaat momenteel door in de Franse Alpen. Geen ticket kunnen bemachtigen voor dit legendarisch festival? Geen probleem, je kan dankzij de livestream thuis meefeesten vanuit je luie zetel.

Je hebt de laatste jaren bijna evenveel kans om de Lotto te winnen als om een ticket voor Tomorrowland te bemachtigen. Ook de allereerste wintereditie van het populaire dancefestival was in een mum van tijd volledig uitverkocht. Zo’n 25.000 lucky bastards maken deze week het Franse skioord Alpe d’Huez onveilig met hun moves op de latten én op de dansvloer.

Dompel jezelf onder in de magische sfeer

Voor iedereen die alweer naast een ticket greep of voor wie de portemonnee het helaas niet toeliet om uitgebreid te gaan après-skiën op de tunes van Martin Garrix en co is er nu goed nieuws. Je kan namelijk gewoon thuis meefeesten vanuit je luie zetel dankzij de livestream.

De allerbeste dj-sets worden live vanuit de Franse Alpen uitgezonden in je woonkamer. Haal die kerstversiering terug van de zolder, spuit wat nepsneeuw in het rond, trek je skibroek aan, ronsel wat vrienden bijeen, zet de pintjes ijskoud en het lijkt wel alsof je er zelf bij bent. De uitzending start van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 maart om 17 uur in de namiddag, en gaat door tot 22 uur ‘s avonds. Je kan de livestream beluisteren via de website of met de Tomorrowland app. Dit is de volledige line-up voor de komende dagen:

Kan je niet wachten tot morgen om jezelf onder te dompelen in de magische sfeer van Tomorrowland Winter? Tomorrowland One World Radio – ook te beluisteren via de site – brengt nog tot en met zondag  vanop de eerste rij verslag uit. Er komen bekende dj’s langs, ze draaien livemuziek en ze geven de allerbeste highlights van elke dag.

Lees ook: