Home Lifestyle Boeken YES: de auteur van ‘Bird Box’ brengt dit jaar nog een vervolgboek...

YES: de auteur van ‘Bird Box’ brengt dit jaar nog een vervolgboek uit

Eindelijk een antwoord op al onze vragen!

Netflix

Bleef jij na het einde van Netflixfilm ‘Bird Box’ met heel wat vragen achter? Dan heb je geluk, want Josh Malerman, de auteur van het boek, werkt momenteel aan een geschreven vervolg. Tijd voor antwoorden, denken wij dan!

Bird Box’ was een gigantische succes op Netflix. De film met Sandra Bullock in de hoofdrol was ontzettend populair, en sinds zijn debuut in december vorig jaar smeken fans al om een vervolg. Die gebeden werden ondertussen verhoord, want de schrijver van het boek, Josh Malerman, werkt momenteel aan een vervolg. Opgelet: voorlopig gaat het om een geschreven versie, niet om een tweede film.

‘Malorie’

Net omwille van het succes van de Netflixfilm besloot Josh een vervolgverhaal te schrijven. Het boek kreeg de titel ‘Malorie’ en speelt zich acht jaar later af. In een interview met Esquire zei de auteur dat hij op het einde van het verhaal zelf nog met een heleboel vragen zat. ‘Ik wil meer weten over Malorie en ik wil haar nog beter leren kennen’, beweerde hij.

Het boek komt uit op 1 oktober, maar of er ook een tweede film komt, is voorlopig niet geweten. Wij schatten die kans alvast hoog in aangezien ‘Bird Box’ zo’n succes was op Netflix. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.