Home Lifestyle Deze artiesten zullen optreden tijdens Disney Magical Pride

Deze artiesten zullen optreden tijdens Disney Magical Pride

© Pixabay

Dinseyland Parijs kondigde al aan dat het op 1 juni 2019 zijn eerste Magical Pride organiseert, een festival dat in het teken van de LGBTQ-gemeenschap staat. Nu maakt het park ook de eerste artiesten bekend.

De Disneymagie krijgt een regenboogkleurtje. Op 1 juni, de startdag van Pride Month, organiseert het pretpark Disney Magical Pride, het allereerste LGBTQ-festival in het park. Eerder werd al aangekondigd dat attracties ’s avonds exclusief open zullen zijn en dat verschillende artiesten en dj’s voor sfeer zullen zorgen.

De headliners zijn bekend

omggg guys we're coming to Disney's first ever Magical Pride!! come join us at Disneyland Paris on the 1st June ?? Tickets here: YearsandYears.lnk.to/MagicalPride

Posted by Years & Years on Tuesday, March 19, 2019

Op zaterdag 1 juni zullen niemand minder dan de Britse band Years & Years en de Franse zangeres Corine het podium van Magical Pride betreden. Ook de Britse zanger en dj Boy George zal een set spelen. Samen vormen ze de headliners van het festival. Daarnaast zullen bezoekers de kans krijgen om verschillende Disneypersonages te ontmoeten en zal er een gloednieuwe March of Diversity-parade door het park trekken.

Wie erbij wil zijn op 1 juni, kan vanaf nu tickets bestellen op de website van Disneyland Parijs.

Lees ook: