Home celebs Angèle brengt ingetogen versie van Britneys monsterhit ‘Baby One More Time’

Angèle brengt ingetogen versie van Britneys monsterhit ‘Baby One More Time’

Eentje die wij zonder twijfel op repeat zetten...

©Getty

Modeliefhebbers konden gisteren eindelijk smullen van Chanels gloednieuwe Cruise-collectie, die in een betoverende setting in de Provence gepresenteerd werd. Uiteraard kon Angèle als gloednieuwe muze niet op die show ontbreken. De 25-jarige zangeres ontfermde zich over het muzikale intermezzo en bracht een ingetogen versie van Britneys monsterhit ‘Baby One More Time’. Eentje die wij zonder twijfel op repeat zetten…

Angèle heeft haar naam niet gestolen. Met haar blonde lokken, grote ogen en frêle stem heeft ze wel wat van een engel. En dat gevoel wist de 25-jarige Brusselse gisteren tijdens de Chanel-show alleen maar te bevestigen. Onder de Provençaalse zon en aan de zijde van de Franse DJ Sébastien Tellier bracht ze een haast poëtische versie van ‘Baby One More Time’. Het feit dat ze zichzelf begeleide aan de piano maakte het geheel nog prachtiger.

Buiten de hoge staart van Angèle zou je de nineties vibes van Britney’s monsterhit bij deze eigentijdse cover zo vergeten. Wel had de zangeres een schoolse polo aan die deel uitmaakt van Virginie Viards gloednieuwe Chanel-collectie. Al maakt de zwarte choker die ze daarbij draagt het geheel net iets eigenwijzer en zelfs wat puckachtig. En net daarom zijn we zo’n fan van Angèles kledingstijl.

Back in the days

Zwart-witte ensembles vormden trouwens de core van de collectie gisteravond. Viard baseerde haar ontwerpen op de verschillende illustraties die Jean Cocteau in het verleden voor Gabrielle ‘Coco’ Chanel maakte en op afbeeldingen en foto’s van punkers die Chanel in haar appartement had hangen. Denk aan een resem kettingen die rond de hals van modellen siert, stoere vitnetkousen onder mantelpakjes in iconisch tweed…

De locatie van de show was bovendien weer net zo idyllisch als we van het Frans luxemodehuis gewend zijn. Viard koos voor Les Baux, een romantische verzameling van grotachtige kamers in een van de meest mooie dorpjes in de Franse Provence. Een perfecte match met de mysterieuze ontwerpen als je het ons vraagt, maar kijk en oordeel vooral even zelf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: