https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body Belgisch online fitnessplatform Alive biedt gratis work-outs aan

Belgisch online fitnessplatform Alive biedt gratis work-outs aan

Je kan kiezen uit aerobics, yoga, pilates en nog veel meer.

online fitnessplatform alive
© unsplash

De fitnesscentra en sportscholen zijn nog steeds dicht door de coronacrisis. Voor wie zijn/haar/hun dagelijkse of wekelijkse work-out toch mist, is het Belgische online fitnessplatform Alive de ideale oplossing. Het biedt tal van digitale sportlessen aan, en dit helemaal gratis!

Tijdens de eerste lockdown was het stralend weer waardoor we ons met veel plezier buiten begaven om te wandelen, lopen of fietsen. Bij deze tweede coronagolf hebben we het iets lastiger om in beweging te blijven en daar hebben die koude(re) temperaturen natuurlijk alles mee te maken. Voor wie toch zijn/haar/hun conditie op peil wil houden, is het online fitnessplatform Alive het ideale hulpmiddel.

Meer dan vijftig work-outs

Het Brusselse fitnesscentra ANIMO bokste dit initiatief in elkaar zodat we vanuit ons eigen kot een work-out kunnen volgen die tussen de vijf en dertig minuten duurt. Je hebt keuze uit meer dan vijftig trainingen uit verschillende sporttakken waarvoor je  weinig of zelfs geen sportaccessoires zoals gewichtjes nodig hebt én het is bovendien  volledig gratis.

Afhankelijk van hoeveel tijd (lees: zin) je hebt, kan je bijvoorbeeld kiezen uit een aerobicsles van twintig minuten, een booty burner van 10 minuten, een Pilates- of yogasessie van een kwartiertje of een full body work-out van een halfuur. De oefeningen worden gegeven door professionele instructeurs van ANIMO. Zin om zelf die beentjes en armpjes los te gooien? Dat kan hier.

Lees ook: