Home Lifestyle 8 dingen die je nog niet wist over doggy style

8 dingen die je nog niet wist over doggy style

Vooral nummer 5!

Sommigen vinden doggy style heerlijk, anderen vinden het maar niks. Maar wist jij deze 8 dingen al over het seksstandje? Read and learn!

1. Je kan zo makkelijk bij de G-spot

Doggy style is een ideaal seksstandje om je G-spot te stimuleren. Het is bij velen ook geliefd omdat hij zo diep kan penetreren.

2. Het is al een héél oud standje

Zelfs de Grieken en Romeinen hebben doggy style verwerkt in hun kunstwerken en in hun literatuur. De Romeinse filosoof Lucretius verkondigde zelfs dat het de vruchtbaarheid stimuleert.

3. Heel veel liedjes verwijzen naar dit seksstandje

Meer dan 1600 liedjes gaan over deze positie. Zo komt ‘op z’n hondjes’ even aan bod in het liedje ‘P.I.M.P.’ van 50 cent en ook in ‘The Bad Touch’ van The Bloodhound Gang.

4. Doggy style heeft zijn naam te danken aan de dierenwereld

Heel veel diersoorten paren op deze manier zoals paarden, olifanten én honden natuurlijk.

© Giphy

5. Toch zijn er een heleboel dieren die het niet zo doen

Walvissen, dolfijnen en spinnen vrijen nooit op z’n hondjes. Chimpansees en andere apen wisselen blijkbaar graag af. Zo veel verschillen we dan toch niet met onze voorgangers.

6. Doggy style kan niet enkel vaginaal

Op z’n hondjes hoeft niet altijd vaginale seks te betekenen. Ook langs de achterdeur of cunnilingus wordt gelinkt met dit seksstandje.

7. De meerderheid van de mensen heeft het nog niet geprobeerd

The National Survey of Family Growth kwam tot deze conclusie. Slechts 44 % van de mannen en 36 % van de vrouwen zou het seksstandje al eens geprobeerd hebben. Moeilijk te geloven, toch?

8. Het is het favoriete standje van veel mannen

Volgens Woman’s Health is op z’n hondjes het favoriete seksstandje van veel mannen. Ze vinden het zelfs beter dan de missionarishouding, het standje dat uit een ander onderzoek als winnaar uit de bus kwam.

Bron: Cosmopolitan UK

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.