Home Lifestyle Body 7 op 10 vrouwen draagt nog steeds de verkeerde behamaat

7 op 10 vrouwen draagt nog steeds de verkeerde behamaat

Goed nieuws: naar aanleiding van de Lingerieweek kan je je gratis laten adviseren.

We weten nog altijd niet goed welke behamaat we hebben, zo blijkt uit een nieuw onderzoek bij Belgische vrouwen. Maar liefst 70% van de bevraagde vrouwen draagt de verkeerde maat. Flair to the rescue! Met deze handige tutorial kies jij voortaan wél de juiste beha uit voor jouw boezem.

7 op de 10 vrouwen die binnenwandelen bij de lingeriewinkel, draagt de verkeerde behamaat. Dat is het resultaat van een enquête die Fedelin, de Federatie voor de zelfstandige lingeriedetaillist, uitvoerde in België. Een beha dragen die niet bij je boezem past kan best wat nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Zo kan je last krijgen van pijnlijke borsten, verlies van stevigheid en rug- of nekklachten.

Lingerieweek

Omdat de juiste beha dragen van groot belang is voor onze gezondheid, last Fedelin de Lingerieweek in. Die start vandaag, op Internationale Vrouwendag. Tot en met zaterdag 16 maart kan je in een van de 100 deelnemende lingeriewinkels terecht voor een gratis pasbeurt en professioneel advies, zonder dat je daarbij iets hoeft te kopen. De deelnemende winkels vind je op lingerieweek2019.be. Leuk om te weten: de organisatie werkt voor de Lingerieweek samen met Think Pink. In iedere deelnemende winkel kan je de nieuwe lippenbalsems van Think Pink kopen en de opbrengst daarvan gaat integraal naar het Share Your Care Fonds.

How to?

Benieuwd hoe het met jouw kennis gesteld is? In deze tutorial legt moderedactrice Catherine je alvast kort uit hoe je zelf je behamaat kan opmeten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.