Home HOME Deze man bewijst de opzet van IKEA: ‘We komen voor een spiegel,...

Deze man bewijst de opzet van IKEA: ‘We komen voor een spiegel, maar vertrekken met volle kar’

Herkenbaar?

Imgur
Aah, een uitstapje naar IKEA. Het is zowat dé ultieme relatietest. Op Imgur deelde een man foto's van zijn – verplichte – bezoek aan de Zweedse winkel. Eigenlijk heeft hij niets nodig, maar toch verlaat hij de zaak met een volle kar. Wij zijn er zeker van dat je zijn situatie herkent. 

Wie kan er nu naar een IKEA-winkel gaan zonder er iets te kopen? Juist: niemand! Die nieuwe stoelen kan je immers echt gebruiken, om nog maar over dat nieuwe hoeslaken te zwijgen.

Op Imgur zagen we een reeks hilarische IKEA-foto's passeren van een man die het winkelbezoek van hem en zijn vrouw fotografeerde. Hun huis is volledig gemeubileerd en eigenlijk hebben ze niet echt iets nodig, maar hij volgde zijn vrouw en toonde aan hoe ze allerlei nutteloze items in haar kar stopte. 

Aankomst

De opzet van IKEA begint al bij de ingang. Ook al heb je een volledig gemeubileerd huis, een uitstapje naar de winkel is altijd fijn. 

Eten

Tijdens je bezoek word je door de lekkere geur van de Zweedse balletjes naar het restaurant gelokt. Oké, een maaltijd kan er altijd in! 

Winkelbezoek

Je snuffelt van hier naar daar. Dat deed ook de echtgenoot van de vrouw op de foto. Ze stopte bij een groene kast. 'Dit is wel handig als we acht kinderen hebben.' Maar het koppel heeft nog geen kinderen, dus ze wandelen verder. 

De kaarsen. 'We hebben kaarsen van IKEA, maar deze zijn toch net iets anders.'

Dan komt het koppel aan bij de spiegels. De man herinnert zich een oud gesprek. 'We hebben een nieuwe spiegel nodig.' Ze zouden al bijna vergeten waarom ze echt naar de winkel kwamen. 

Zijn vrouw wordt tijdens haar bezoek nog verleid door tientallen koopjes. Maar ligt die spiegel nu al in hun kar? 

Kassa

Het koppel heeft alles gezien. Winst van de dag? Een cover voor hun microgolfoven, een suikerpot en een bakje om hun lades te ordenen. Maar geen spiegel. En je kan de winkel natuurlijk niet verlaten zonder een goedkope hotdog of een lekker ijsje te eten. Ziezo, de opzet van IKEA is bij dezen weer eens geslaagd. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.