Home Flair Shop #OOTD: redactrice Martine kiest voor haar drie favoriete basics

#OOTD: redactrice Martine kiest voor haar drie favoriete basics

Er gaat niets boven een goede basic!

Zalando
Bij Flair houden we van mode, en nog veel meer van shoppen. Graag geven we jullie advies over wat de do's & don'ts zijn op modevlak. Maar wat dragen onze redactrices graag? Welke stijl vinden zij leuk, en waarom? Dat kom je hier te weten! 

Vandaag maakt redactrice Martine een outfit met haar drie favoriete basisstukken.

'Als ik heel eerlijk moet zijn, bestaat 99%  van mijn outfits uit dezelfde drie basisstukken: een jeans, een grijze top en een – altijd zwarte – perfecto. Mijn jeanscrush du moment is de 721 Vintage High Rise Skinny uit de ‘Orange Tab’-collectie van Levi’s. De high rise is superhandig (want: geen risico om meer te laten zien dan je bedoelde) en de fit is verrassend comfortabel. Ik rol de pijpen eeuwig en altijd (jawel, zelfs bij vriestemperaturen) een beetje op om een beetje enkel te laten zien (‘flanking’ is een ding!).

Ik loop de hele winter in zwarte enkellaarsjes, maar bij warme temperaturen haal ik tegenwoordig mijn – inmiddels niet meer zo spierwitte – Vans boven. In the good old days was ik dolverliefd op de geblokte versie die Avril Lavigne ook droeg, tien jaar laten haal ik liever de meer neutrale versies boven.

Een blik op mijn kleerkast deed me pas beseffen dat de grote meerderheid van mijn tops en truien een of andere grijstint zijn – 50 shades of grey, maar dan compleet anders. Mijn favorieten zijn losse T-shirts (al dan niet met een V-hals) met een gemêleerd effect. Als jas grijp ik tegenwoordig steevast naar een zwarte perfecto. Lang leve de klassiekers!

Ik heb een zwak voor handtassen en koop ze het liefst in veilige kleuren – zo’n investering moet een leven lang meegaan, aja. Mijn favoriete tassenmerk is sans doute Rebecca Minkoff: niet goedkoop, niet onbetaalbaar en altijd mooie stukken in kwalitatieve materialen. Deze is pikzwart (favoriet!) maar heeft vrolijke kwastjes, wat ‘m volledig lenteproof maakt.

Qua juwelen ga ik doorgaans voor smal en minimalistisch, maar een mooie statementring zoals deze staat eigenlijk nog op mijn wishlist. Ik ben verknocht aan m’n ‘Return To Sender’-kettinkje van Tiffany’s, maar voor deze van Tomshot maak ik graag een uitzondering.'

Je kan Martines outfit meteen shoppen. Klik op de groene tags, stop de items in je winkelmandje, en afrekenen maar!

1 / 8
Outfit
Levi’s
TomShot
Only
Filippa K
TomShot
Vans
Rebecca Minkoff
Outfit
Outfit

Levi’s
Levi’s

€ 119,95 – Bekijk hier

TomShot
TomShot

€ 33,95 – Bekijk hier

Only
Only

€ 49,95 – Bekijk hier

Filippa K
Filippa K

€ 69,95 – Bekijk hier

TomShot
TomShot

€ 69,95 – Bekijk hier

Vans
Vans

€ 69,95 – Bekijk hier

Rebecca Minkoff
Rebecca Minkoff

€ 314,95 – Bekijk hier

Lees ook: