Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: als het aan de zusjes Hadid ligt, wordt dit dé schoen...

ZIEN: als het aan de zusjes Hadid ligt, wordt dit dé schoen van volgende zomer

Zou jij ze dragen?

Goed nieuws voor alle fans van de jaren 90: ook in 2018 blijven we trouw aan onze liefde voor ninetiestrends. Tijdens het defilé van Alberta Ferretti liep zowel Gigi Hadid als Bella Hadid te pronken met een paar schoenen die we volgende zomer allemaal aan onze voeten zullen hebben.

Waar denk je aan als je de woorden ‘schoenen‘ en ‘nineties‘ hoort? Het Italiaanse modehuis Alberta Ferretti denkt aan plastic. Heel comfy plastic, om precies te zijn. Wat Alberta betreft, mag een zekere ninetiesschoen dan ook een comeback maken.

Alleen is een trend lanceren niet zo makkelijk, dus zocht ze de perfecte it-girls uit om voor haar kar te spannen. Zo stuurde de ontwerpster supermodellen Bella en Gigi Hadid tijdens Milaan Fashion Week de catwalk op met de volgende schoenen.

Gladiator gone jelly

Je ziet het goed: de zusjes Hadid dragen sandalen van zwarte gelatine met metalen studs. Naast een hoog gladiatorgehalte (wat enkele jaren geleden al enorm populair was) bezorgt deze schoen je ook een grote portie gebruiksgemak.

Gigi Hadid draagt de jelly gladiatorsandalen onder een badpak, wat ons er meteen aan herinnert hoe comfy deze schoenen zullen zijn op het strand. We hoeven ons niet langer te verbranden aan het warme zand én de korrels zijn makkelijk af te wassen. Zo’n comfortabele trend kunnen we alleen maar toejuichen!

We zijn benieuwd of de rest van de wereld zal volgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.