Home FASHION & BEAUTY Beauty Yep, er bestaat nu zonnecrème met glitter voor als je echt wil...

Yep, er bestaat nu zonnecrème met glitter voor als je echt wil shinen deze zomer

Met SPF 50 én extra antioxidanten zou hij je huid nog goed beschermen ook.

Glitter addicts, jullie droom is werkelijkheid geworden. Er bestaat namelijk een zonnecrème die je doet glinsteren in de zon als Edward in ‘Twilight’. De Sea Star Sparkle-zonnecrème ziet er niet alleen hallucinant mooi uit, hij heeft SPF 50 en zou je huid dus nog prima goed beschermen ook.

Een zonnecrème die Sea Star Sparkle heet, je huid verblindend hard doet glinsteren en naar een of ander heerlijk zoet dessertje ruikt: die kan alleen maar in de VS ontstaan. Hey, als dit exemplaar je niet aanzet tot smeren, weten wij het ook niet meer. De glitterzonnecrème bestaat in drie varianten: eentje met regenboogglitters die naar taart ruikt, eentje met goudkleurige glitters en de geur van mango, en eentje met roze glitters en aardbeiengeur.

Als we de omschrijving op de website mogen geloven, zou de crème – die in een snoeperige verpakking zit – van goede kwaliteit zijn ook. Naast SPF 50 bevat het product extra antioxidanten en zink, die de huid extra weerbaar maken tegen de invloed van zon. De crème is niet getest op dieren en bevat natuurlijke bewaarmiddelen. De glitterdeeltjes zouden de huid niet irriteren. Voor ons Belgen hangt er helaas wel één groot nadeel aan vast: je kan hem bij in ons land helaas (nog) niet bestellen. Voorlopig zullen we het dus moeten stellen met onze traditionele zonnecrème. En misschien een laagje glanzende bodyolie erover?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.