Home FASHION & BEAUTY Fashion LolaLiza organiseert speurtocht waarbij je een zomerjurk én een cadeaubon van €...

LolaLiza organiseert speurtocht waarbij je een zomerjurk én een cadeaubon van € 500 kan winnen

De ‘Fashion Hunt’ zal onder andere plaatsvinden in Antwerpen, Gent en Leuven.

© LolaLiza

Je vakantie is niet compleet zonder een oogverblindende zomerjurk. Heb jij door al dat online shoppen tijdens de lockdown geen budget meer om de ultieme jurk te scoren? Geen paniek, want LolaLiza organiseert nu stadszoektochten waarbij de beste speurneus een zomerjurk én een cadeaubon van € 500 krijgt. Say what?!

Naar beren hoeven we dankzij de versoepelingen van de overheid niet langer op zoek te gaan. Maar naar de ultieme zomerjurk? Daarvoor gaan we tijdens onze vrije tijd maar al te graag nog op pad. LolaLiza houdt dan ook een heuse ‘Fashion Hunt‘ waarbij je als een echte speurder op zoek kan gaan naar een ‘Fashion box’, met daarin een LolaLiza-jurk en een cadeaubon van maar liefst € 500. Uiteraard organiseert het Belgische modelabel deze leuke zoektocht niet zomaar, want met deze actie willen ze opnieuw een paar iconische vrouwen in de spotlight zetten.

Hoe werkt het?

Women empowerment is al geruime tijd een belangrijke focus bij LolaLiza. Vorig jaar zette het label vijf bijzondere vrouwen, waaronder Hannelore Vens, in de spotlight die negatieve ervaringen in het leven aangrepen om er een positief verhaal van te maken. Dit jaar zetten ze hun gedachtegoed om in een leuk spel waar iedereen aan kan deelnemen. Via sociale media verspreidt LolaLiza mysterieuze hints over sterke vrouwen, die gelinkt zijn aan een specifieke plaats in een stad. Wie de powerwoman en de plaats waaraan zij verbonden is, kan vinden, moet vervolgens een foto nemen en via Whatsapp naar LolaLiza sturen. Heb je het bij het juiste eind? Dan krijg je een code om de doos te openen en ga je met de hoofdprijs naar huis.

De ‘Fashion Hunt’ zal plaatsvinden in negen steden. Gisteren was Brussel al aan de beurt en was het niemand minder dan Jeanneke Pis die in de kijker gezet werd. De komende week volgen nog steden als Antwerpen, Leuven, Gent, Charleroi en Luik. Om de plek iets makkelijker te vinden, kan je hints sprokkelen via Facebook of Instagram. May the odds be ever in your favor! ?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.