Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Natalie Portman heeft een gewaagd nieuw kapsel

ZIEN: Natalie Portman heeft een gewaagd nieuw kapsel

Ze lijkt sprekend op een van de 'Stranger Things'-personages!

© PHOTO NEWS

Natalie Portman heeft meermaals bewezen dat ze alles uit de kan haalt voor een filmrol. Eerder liet ze al haar lange lokken afscheren voor de film ‘V for Vendetta’ en droeg ze een roze pruik in ‘Closer’. Ook voor haar nieuwste filmrol onderging de actrice een drastische transformatie.

Op 12 maart komt de scifithriller ‘Annihilation’ op Netflix met Natalie Potman in de hoofdrol. Ondertussen is de 36-jarige actrice aan het werken aan een nieuw filmproject. De paparazzi spotte Portman op de set in New York met een heel gewaagde look. En we moesten twee keer kijken voor we haar herkenden…

Eleven, is that you?

Natalie Portman is druk in de weer met opnames voor haar nieuwste film ‘Vow Lux‘, waarin ze een muzikante speelt genaamd Celeste. Op de foto’s genomen door nieuwsgierige paparazzi zien we de actrice in een korte pixie cut die achterover gekamd is met een flinke dosis haargel. Het nieuwe kapsel in combinatie met de smokey-eye en punk rock outfit, doet ons meteen denken aan Eleven (het personage van Millie Bobby Brown) uit het tweede seizoen van ‘Stranger Things’. 

© PHOTO NEWS

Kun jij ze uit elkaar houden?

Bitchin

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

© PHOTO NEWS

Lees ook: